Nieuws

Nieuws
Nieuws door, voor en over Kersten B.V.Winners TrendZ Participation Award 2017

While we were showing our collection at the TrendZ fair in Gorinchem, we received their TrendZ Participation Award for stands larger than 40m².


Inrichting Winkel IDDesign Oman

Dinsdag 2 mei 2017 was een bijzondere dag in de geschiedenis van Kersten. Drie van onze stylistes stapten op het vliegtuig naar Oman. Nog nooit eerder vlogen onze collega’s naar het Midden Oosten om een winkel in te richten


Donatie aan Stichting Met je hart

Gisteren bezocht oprichtster van Stichting 'Met je Hart' Babs van Geel ons kantoor en kreeg uit de handen van eigenaren Diederik en Jan-Hidde Kersten een cheque aangeboden. Benieuwd hoe deze ontmoeting verliep? Kijk dan snel verder!


Terugblik: Beurzen Voorjaar 2017

Donderdag 19 januari was de dag waarop ons salesteam in de auto richting Parijs stapte voor de eerste van drie beurzen waarop wij aanwezig zouden zijn. We zijn nu iets meer twee maanden verder en het is tijd voor een korte terugblik op deze drie beurzen.


Petrol

In deze gloednieuwe blogreeks presenteren we één van onze thema’s. Ditmaal meer over een thema dat opgebouwd is rondom één van de kleurtrends van 2017: het thema Petrol.


Bakery

In deze gloednieuwe blogreeks lichten we één van onze (nieuwe) thema’s uit. We hopen daarmee meer zicht te geven op de thema’s die wij in onze collectie voeren en wat de verschillende thema’s precies inhouden. We trappen deze reeks af met één van onze meest bijzondere thema’s uit de collectie: Bakery.